Patent

"Håll Tyst!!"

är förmodligen det första du får höra av en patentbyrå. Din patentexpert säger att du inte bör diskutera din idé med någon! Kanske inte ens med någon hemma. Och det kan bli förödande om din idé läcker ut - tänk om någon annan tar patent på den!

Dessutom; om du får patent och en illasinnad konkurrent lyckas hitta bevis för att du har gjort idén känd innan du lämnar in patentansökan, så kan patentet förklaras ogiltigt.

Oaktat om man tänker söka patent eller inte, så håller man naturligtvis konkurrenter borta genom att behålla idéerna för sig själv... eller ...?

Patentbyråer är experter på patent och formalia kring dessa. Men för att riktigt kunna penetera tekniklösningen, upptäcka varianter och se fler utvecklingsmöjligheter, är du säkert klok nog att engagera en branschexpert också.

Medicinsk teknik är vårt expertisområde.

Vårt breda perspektiv över olika möjligheter och begränsningar på vad som kan vara patenterbart kan hjälpa dig att finna fler och nya möjligheter till utökat skydd för din idé.

  • Vi kan optimera både teknik och patentansökan.
  • Du får ett starkt sekretessavtal så att du kan känna dig trygg hos oss.

Vilka risker tar du om du inte diskuterar din idé med någon som har erfarenhet, innan du lämnar in patentansökan? Det kan finnas alternativ till din lösning. Kan du hitta dem?

Gör DIN UPPFINNING till den BÄSTA.

Milton Medtech
Backgårdsgatan 15
583 72 Vikingstad

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.